Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

František Segrado - Segrado Neco Hezkeho Youtube _ V roce 2003 nazpíval dvě písničky pro tak to chodí, společné album.

František Segrado - Segrado Neco Hezkeho Youtube _ V roce 2003 nazpíval dvě písničky pro tak to chodí, společné album.. Rodákovi ze vsetína bylo 66 let. 24.07.2021 (66 let) photo from dvtv (2014) (tv pořad) přehled biografie zajímavosti videa galerie diskuze ocenění další. Check spelling or type a new query. And after the concert, i hear such a message …. The euphoria of a job well done was so quickly replaced by sadness.

Své první sólové album dokončil v říjnu 2014, tedy téměř v 60 letech. František segrado se narodil ve vsetíně, žil v jablůnce. Svého prvního alba, na němž spolupracoval s textařem a producentem michalem horáčkem, se však dočkal až v šedesáti letech. František segrado byl milovaný publikem, oblíbený mezi svými kamarády, spoluhráči z divadla i z kapel, ve kterých působil. V jednom z dřívějších rozhovorů prozradil, co právě za jeho nezvyklou barvou hlasu stálo.

Uqfkv4tn Kcsmm
Uqfkv4tn Kcsmm from img.blesk.cz
Segrado byl označován za renesančního člověka, jako textař a zpěvák čtyři desítky let účinkoval v nejrůznějších hudebních skupinách. Rodákovi ze vsetína bylo 66 let. I když zpěvák františek segrado natočil první desku až ve šedesáti letech a nepatřil mezi celebrity, které chtějí být všude vidět, měl spousty nadšených fanoušků. Ve věku 66 let zemřel v sobotu zpěvák, herec a výtvarník františek segrado. Zlata bartošková + františek segrado + další praha 1, divadlo kampa út 21. František segrado má za sebou jako textař, zpěvák a hráč na fujaru 40 let účinkování v nejrůznějších skupinách, od folkových po rockové. Ledna 1955 ve vsetíně, vystupoval čtyřicet let s nejrůznějšími kapelami, mimo jiné s dobrohoští, irish dew či čechomorem. Na novém cd v paralelním vesmiru se potkali markéta irglová, radůza, xavier baumaxa, petr linhart a mnoho dalších.

František segrado na noci literatury ve vsetíně v květnu 2015.

„zpívání jsem se padesát let učil. Segradův multiplatinový debut potvrdil, že jeho jedinečný hlas a písně, ušité na míru, zasáhly nejen posluchače jeho generace. Pozůstalí i umělci proto v pátek zaplnili evangelický kostel ve vsetíně, kde byl. I když zpěvák františek segrado natočil první desku až ve šedesáti letech a nepatřil mezi celebrity, které chtějí být všude vidět, měl spousty nadšených fanoušků. František segrado při natáčení klipu k písničce když jsem se narodil ve vsetínském klubu tři opice. Informovala o tom režisérka a scenáristka marta santovjáková gerlíková, která s hudebníkem natočila celovečerní rodinný film z valašska děda. Ewa farna, who had the honor of working with him, received information shortly after saturday's performance. Své první sólové album dokončil v říjnu 2014, tedy téměř v 60 letech. Informovala o tom režisérka a scenáristka marta santovjáková gerlíková, která s hudebníkem natočila celovečerní rodinný film z valašska děda. František segrado byl milovaný publikem, oblíbený mezi svými kamarády, spoluhráči z divadla i z kapel, ve kterých působil. Svého prvního alba, na němž spolupracoval s textařem a producentem michalem horáčkem, se však dočkal až v šedesáti letech. Segrado, který se narodil 8. Join facebook to connect with františek segrado and others you may know.

Patron vsetínského divadla v lidovém domě františek segrado při jeho otevření po opravě v říjnu 2018. Od roku 1999 žil, podnikal a tvořil v jablůnce. František segrado se narodil ve vsetíně 8. How stars24.cz informed you, at the age of 66, the versatile wallachian artist františek segrado died. Letech pak se skupinou irish dew, 2 roky hostoval s původním čechomorem.

Uqfkv4tn Kcsmm
Uqfkv4tn Kcsmm from img.blesk.cz
Ledna 1955 vsetín) je český zpěvák, herec a výtvarník. František segrado is on facebook. V roce 2003 nazpíval dvě písničky pro tak to chodí, společné album. Všude ho bylo plno, svou láskou k valašsku a jeho tradicím, svým osobitým humorem i vyprávěním neuvěřitelných historek si získal srdce veřejnosti a byl ozdobou každé společnosti. David rotter text a původní hudba: „zpívání jsem se padesát let učil. Segrado posluchače zaujal krásnými texty i úžasným hlasem. Ve věku 66 let zemřel v sobotu zpěvák, herec a výtvarník františek segrado.

Informovala o tom režisérka a scenáristka marta santovjáková gerlíková, která s hudebníkem natočila celovečerní rodinný film z valašska děda.

Českou uměleckou obec opustil ve věku 66 let zpěvák, herec a výtvarný umělec františek segrado. V roce 2003 nazpíval dvě písničky pro společné album michala horáčka a jardy svobody tak to chodí a od té doby s horáčkem spolupracoval na několika projektech, vydali spolu i celé album segrado (2014). Ledna 1955 ve vsetíně, vystupoval čtyřicet let s nejrůznějšími kapelami, mimo jiné s dobrohoští, irish dew či čechomorem. Svého prvního alba, na němž spolupracoval s textařem a producentem michalem horáčkem, se však dočkal až v šedesáti letech. Své první sólové album dokončil v říjnu 2014, tedy téměř v 60 letech. Let spolupracoval s kapelou dobrohošť, v 90. Velký hit si také zazpíval se zpěvačkou ewou farnou. Informovala o tom režisérka a scenáristka marta santovjáková gerlíková, která s hudebníkem natočila celovečerní rodinný film z valašska děda. 24.07.2021 (66 let) photo from dvtv (2014) (tv pořad) přehled biografie zajímavosti videa galerie diskuze ocenění další. Jeden z klipů natočil i v novém strašecí. Segradův multiplatinový debut potvrdil, že jeho jedinečný hlas a písně, ušité na míru, zasáhly nejen posluchače jeho generace. I když zpěvák františek segrado natočil první desku až ve šedesáti letech a nepatřil mezi celebrity, které chtějí být všude vidět, měl spousty nadšených fanoušků. František segrado byl milovaný publikem, oblíbený mezi svými kamarády, spoluhráči z divadla i z kapel, ve kterých působil.

Segradův multiplatinový debut potvrdil, že jeho jedinečný hlas a písně, ušité na míru, zasáhly nejen posluchače jeho generace. Zlata bartošková + františek segrado + další praha 1, divadlo kampa út 21. Následující píseň s názvem dál natočil na novostrašeckém vlakovém nádraží. Přehled biografie zajímavosti videa galerie diskuze ocenění galerie (10) z. Letech pak se skupinou irish dew, 2 roky hostoval s původním čechomorem.

Neco Hezkeho Si Preje Frantisek Segrado Hudebni Knihovna Cz
Neco Hezkeho Si Preje Frantisek Segrado Hudebni Knihovna Cz from www.hudebniknihovna.cz
V roce 2003 nazpíval dvě písničky pro společné album michala horáčka a jardy svobody tak to chodí a od té doby s horáčkem spolupracoval na několika projektech, vydali spolu i celé album segrado (2014). František segrado byl bez přehánění označován za renesančního člověka, jako textař a zpěvák čtyři desítky let účinkoval v nejrůznějších hudebních skupinách, znám byl také svou účastí v projektech petra hapky (†70) a michala horáčka (69). Zpíval se skupinou dobrohošť, hostoval také u irish dew a čechomoru. Přehled biografie zajímavosti videa galerie diskuze ocenění galerie (10) z. Segrado is with radka červinková and 18 others. Ledna 1955 ve vsetíně, vystupoval čtyřicet let s nejrůznějšími kapelami, mimo jiné s dobrohoští, irish dew či čechomorem. František segrado hudbu miloval a kromě toho, že dlouhá léta doprovázel několik kapel, věnoval se potichu i vlastní tvorbě. Letech pak se skupinou irish dew, 2 roky hostoval s původním čechomorem.

Na novém cd v paralelním vesmiru se potkali markéta irglová, radůza, xavier baumaxa, petr linhart a mnoho dalších.

Segrado, který se narodil 8. Letech pak se skupinou irish dew, 2 roky hostoval s původním čechomorem. František segrado byl milovaný publikem, oblíbený mezi svými kamarády, spoluhráči z divadla i z kapel, ve kterých působil. Fleret praha 1, velký sál lucerna ne 25. Patron vsetínského divadla v lidovém domě františek segrado při jeho otevření po opravě v říjnu 2018. František segrado zpíval se skupinou dobrohošť, hostoval také u irish dew a čechomoru. Všude ho bylo plno, svou láskou k valašsku a jeho tradicím, svým osobitým humorem i vyprávěním neuvěřitelných historek si získal srdce veřejnosti a byl ozdobou každé společnosti. Segradův multiplatinový debut potvrdil, že jeho jedinečný hlas a písně, ušité na míru, zasáhly nejen posluchače jeho generace. Od roku 1999 žil, podnikal a tvořil v jablůnce. Oficiální youtube kanál františka segrada. Jeden z klipů natočil i v novém strašecí. Na novém cd v paralelním vesmiru se potkali markéta irglová, radůza, xavier baumaxa, petr linhart a mnoho dalších. František segrado při natáčení klipu k písničce když jsem se narodil ve vsetínském klubu tři opice.